O podjetju Revolver

Revolver d.o.o. sestavlja ekipa mladih in malo manj mladih, ambicioznih, polnih idej in samozavestnih zanesenjakov. Na enem mestu nudimo vse spletne storitve, ki jih potrebujete. Imamo jasno vizijo in se ne bojimo izzivov. S svojim delom se radi pohvalimo, zato vanj vložimo vse svoje znanje, ustvarjalnost, trud in voljo.

VEČ O PODJETJU REVOLVER
Spletno mesto - izdelava spletnih strani

Naše storitve

Spletne in druge storitve tvorijo bogato paleto storitev, ki jih nudimo s pomočjo zunanjih sodelavcev in partnerjev:
Spletno mesto - izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani

Za izgradnjo konkurenčnega spletnega mesta in pravilen nastop na spletu kot mediju že dolgo ni več dovolj zgolj poznati programsko kodo oz. jezik, temveč je potrebno za trajno in ustrezno rešitev najprej izdelati dober načrt, ki upošteva strategijo komuniciranja podjetja in tržne znamke, izdelati celostni grafični podobi podjetja ali izdelka primerno obliko strani, ter poskrbeti za primerno promocijo spletnega mesta na samem mediju. Naš pristop je projekten in celovit. Naročnika obravnavamo kot poslovnega partnerja.

Z njim sodelujemo v vseh v vseh fazah izvedbe spletnega mesta: od idejne zasnove, izdelave koncepta, izbire vsebin, svetovanja o najboljših možnostih izvedbe, smiselni uporabi tehnologij, do same izvedbe predogleda, korektur ter zagona spletnega mesta.

Izdelava celostne grafične podobe

Celostna grafična podoba je kot del blagovne, storitvene ali korporativne znamke prvi vizualni stik z vašo stranko. Primarni del celostne grafične podobe je vsekakor logotip, ki izraža sinergijo potenciala, temeljnih vrednot in ciljev podjetja, proizvoda ali storitve. Je časovno neomejen, razpoznaven in enkraten.

Oblikovanje tiskovin

Lastne in bogate izkušnje zunanjih sodelavcev in mreža partnerjev nam omogočajo, da lahko naročniku ponudimo celovite rešitve za učinkovito vizualno komuniciranje. Dinamično razporejanje virov znotraj in zunaj podjetja nam omogoča, da pri vseh naših storitvah zagotavljamo zavidljivo odzivnost in konkurenčne cene.

Oblikovanje tiskovin in priprava za tisk vključuje:
- idejno zasnovo tiskovine
- skeniranje in obdelavo fotografij
- grafično postavitev gradiva
- izdelavo in pregled PDF in Post Script
datotek
- tisk in nadzor nad kvaliteto izvedbe

Pisanje promocijskih besedil

Oblikovanje učinkovitih in kredibilnih medijskih sporočil in vsebin prilagojenih ciljnemu občinstvu, potencialnim kupcem, strategiji podjetja ter samemu mediju.

Naše področje dela zajema tudi:
- spletno oglaševanje
- PR in marketing
- organizacija dogodkov
- izvedba sejemskih predstavitev
- multimedijske predstavitve
- razvoj aplikacij
-snemanje audio posnetkov, reklam,
radijskih oglasov
-organizacija in snemanje videospotov

Čas je za novo spletno stran.

ZAČNIMO PROJEKT

Ali ste pripravljeni?

Nikoli ni prepozno za osvežitev vaše spletne strani. Pišite nam in si zagotovite novo spletno stran, ki jo lahko enostavno urejate same.
ZAČNIMO PROJEKT
envelope-ophone